Het verleden tot het heden

Verbonden met de beroepsvaart

Scheepswerf de Toekomst dankt zijn bestaansrecht aan het vervoer over het water, waar Nederland groot mee is geworden. Onze scheepswerf voelt zich al sinds de oprichting in 1885, verbonden met de beroepsvaart en alle aanverwante activiteiten.

We zijn begonnen met jachtbouw waarvoor we casco schepen bouwden van 6 meter staal. Heden ten dagen bouwen we zonder problemen jachten van 25 meter staal en aluminium.

Topkwaliteit diensten en producten

Voor de beroepsvaart deden we in de eerste jaren alleen reparatiewerk aan Kempenaars, zoals het verhogen van de den en het vakkundig inbouwen van boegschroeven.

Vandaag de dag worden grote bestaande schepen compleet opnieuw gemotoriseerd. Luiken en luikwagens worden met kunde en vakmanschap gerepareerd. Maar Scheepswerf De Toekomst is ook uw partner voor het compleet afbouwen van nieuwbouw schepen.


"Scheepswerf De toekomst combineert gedegen vakkennis en jarenlange ervaring voor leveren van topkwaliteit diensten in de jachtbouw, scheepsbouw en aluminium producten."


Scheepswerf De Toekomst - ijzerconstructie

Scheepswerf de Toekomst - roeiboot


Nieuws

Welkom
10-09-2017

Welkom op onze nieuwe website van Scheepswerf De Toekomst. Naast onze activiteiten die gerelateerd zijn aan de scheepswerf produceren wij ook... [lees meer]